Urządzenia i Akcesoria
Kroupy se žampióny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
220 gramů krup, ječných
-
780 gramů zeleninového vývaru
-
20 gramů olivového oleje
-
200 gramů máslové dýně oloupané, na malé kousky
-
130 gramů žampiónů na čtvrtky
-
rukola podle chuti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
8 g
Kalorie
1289 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Přílohy
13 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1 godz. 5 min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 min
Vařené jáhly
45 min
Dochucovací pasta ze zbytků zeleniny
45 min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4 godz. 30 min
Restovaná paprika (400 gramů)
25 min
Vařený bulgur
35 min
Celerové ragú s mandlemi
45 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 godz. 40 min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 min