Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 gramů krup, ječných
- 780 gramů zeleninového vývaru
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslové dýně, oloupané, na malé kousky
- 130 gramů žampiónů, na čtvrtky
- rukola, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1289 kJ / 307 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbovo-smetanová omáčka
30min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1h 15min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 Std. 30 Min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1h 30min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min
Celerové ragú s mandlemi
45min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Houbovo-cizrnová směs
9 Std.
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min