Urządzenia i Akcesoria
Kroupy se žampióny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
220 gramů krup, ječných
-
780 gramů zeleninového vývaru
-
20 gramů olivového oleje
-
200 gramů máslové dýně oloupané, na malé kousky
-
130 gramů žampiónů na čtvrtky
-
rukola podle chuti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
8 g
Kalorie
1289 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Přílohy
13 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Vařené jáhly
45 min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55 min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 godz. 40 min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 godz.
Kroupový salát s rajčaty
45 min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 godz.