Beringelas recheadas com cuscuz de legumes

Beringelas recheadas com cuscuz de legumes

4.0 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 unidades

Składniki

  • beringelas (3 unid. aprox.)
    650 g
  • sal
    2 c. chá de
  • cuscuz
    200 g
  • azeite
    70 g
  • folhas de manjericão
    5
  • coentros
    5 pés de
  • dentes de alho
    2
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • cenoura
    50 g
  • polpa de tomate
    80 g
  • água mais q.b. p/ hidratar
    120 g
  • curgete cortada em cubos
    220 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • tomate-cereja cortado em quartos
    150 g
  • limão só o sumo
    ½
  • folhas de hortelã-pimenta
    20

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 284.5 kcal / 1190.2 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 38.9 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 816.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...