
Urządzenia i Akcesoria
Risotto allo Champagne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
-
60 g di cipolla in quarti (1 cipolla)
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
500 g di riso tipo Vialone nano (cottura 15 minuti)
-
400 g di Champagne
-
600 g di brodo di carne caldo
-
1 pizzico di sale
-
30 g di burro a pezzi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
662 kcal /
2771 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
101.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una cena speciale
10 Przepisów
Włochy
Włochy