Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
TM31 TM5

Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)

3.8 (90 ocen)

Składniki

  • 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 50 g di vino bianco
  • 770 g di brodo vegetale caldo
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b. per mantecare

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2156 kJ / 515 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
65 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy