Urządzenia i Akcesoria
雪耳蓮子湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
水1500 克
-
新鮮白木耳 剪小朵,洗淨,瀝乾150 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾30 克
-
乾燥蓮子 洗淨,瀝乾50 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
冰糖 依個人口味調整50 - 70 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
40.1 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
551.1 kJ /
131.9 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
30.7 g