Urządzenia i Akcesoria
香菇魩仔魚拌炒飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
蛋2 顆
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
水1100 克
-
米120 克
-
魩仔魚100 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥80 克
-
香油1 大匙
-
乾香菇 泡軟,切丁30 克
-
紅蘿蔔 去皮、切丁(約0.5公分)40 克
-
蔥 切蔥花10 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21 g
Kalorie
1795 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣味拌炒飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan