蘆筍炒磨菇

蘆筍炒磨菇

4.4 14 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    50 克
  • 30 克
  • 蘆筍 切段
    300 克
  • 蘑菇 對半切
    300 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.03 g
Kalorie 288 kJ / 69 kcal
Tłuszcz 2.935 g
Błonnik 3.058 g
Węglowodany 8.389 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...