Urządzenia i Akcesoria
蘆筍炒磨菇
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片50 克
-
水30 克
-
蘆筍 切段300 克
-
蘑菇 對半切300 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.03 g
Kalorie
288 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
2.935 g
Błonnik
3.058 g
Węglowodany
8.389 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan