Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 naranja, sólo la cáscara
- 1 limón, sólo la cáscara
- 700 g de agua
- 400 g de papa, en trozos
- 400 g de calabacita, en rebanadas (5 mm)
- 4 filetes de bacalao, frescos (120-200 g cada uno)
- ½ cucharadita de sal, al gusto
- ½ cucharadita de pimienta negra molida, al gusto
- 80 g de mantequilla sin sal
- 1 cucharadita de anís
- 3 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas, picadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de surimi y arroz
40min
Salpicón de res
40min
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1h
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 Min
Pajaritos de pollo
30 Min
Filete relleno
40min
Filete de res con salsa de jamaica
50 Min
Fetuccine con hongos
1h
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 Min
Ensalada de surimi
10 Min
Salsa verde
10 Min