Pastéis de carne picada e beringela marinada

Pastéis de carne picada e beringela marinada

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
28 unidades

Składniki

Recheio
  • beringela s/ casca cortada em cubos
    120 g
  • malagueta vermelha (opcjonalnie)
    1
  • cominhos
    ½ c. chá de
  • sementes de coentros
    1 c. chá de
  • hortelã só as folhas
    1 c. sopa de
  • sal
    1 c. chá de
  • dentes de alho
    4
  • azeite
    30 g
  • limão só o sumo
    1
  • sobras de pão
    100 g
  • leite
    100 g
  • cebola
    70 g
  • ovo
    1
  • pimenta
    1 pitada de
  • carne de vaca picada
    150 g
  • carne de porco picada
    150 g
Massa
  • manjericão
    5 g
  • água
    50 g
  • azeite
    50 g
  • vinho branco
    50 g
  • banha
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • ovos
    2
  • farinha tipo 65
    450 g

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 150.6 kcal / 630.1 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 14.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 198.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...