Cotolette di spinaci

Cotolette di spinaci

4.5 785 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
16 pezzi

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 250 g di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di spinaci freschi lavati ed asciugati
  • 2 uova
  • 100 g di pangrattato + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 10 - 20 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 77 kcal / 322 kJ
Białko 6.6 g
Tłuszcz 3.1 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...