
Urządzenia i Akcesoria
Cotolette di spinaci
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
16 pezzi
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)50 g
-
di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)250 g
-
di spinaci freschi lavati ed asciugati100 g
-
uova2
-
di pangrattato + q.b.100 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe nero macinato fresco2 pizzico
-
di olio extravergine di oliva10 - 20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
77 kcal /
322 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
3.1 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi di Carne
59 Przepisów
Włochy
Włochy