Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 250 g di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di spinaci freschi, lavati ed asciugati
- 2 uova
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20 Min
Burger di zucchine
1 Std.
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 Min
Cordon bleu
30 Min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35 Min
Nuggets di pollo
25min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1 Std.
Fish burger
35 Min
Polpette di spinaci
35 Min
Polpette di tacchino e spinaci
40 Min
Svizzere di pollo
35 Min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 Min