
Urządzenia i Akcesoria
Cotolette di spinaci
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
16 pezzi
Składniki
-
50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
-
250 g di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di spinaci freschi lavati ed asciugati
-
2 uova
-
100 g di pangrattato + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
-
2 pizzico di pepe nero macinato fresco
-
10 - 20 g di olio extravergine di oliva
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
77 kcal /
322 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
3.1 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi di Carne
59 Przepisów
Włochy
Włochy