AOUT - Condiment catalan - Richard Toix

AOUT - Condiment catalan - Richard Toix

3.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
1 bouteille

Składniki

  • 50 g d'amandes émondées
  • 1000 g de tomates très mûres, coupées en deux ou quatre
  • 2 têtes d'ail entières, non épluchées
  • 1 poivron rouge coupé en morceaux
  • 120 g d'huile d'olive
  • 1 tranche de pain frite dans l'huile d'olive et coupée en morceaux
  • 8 filets d'anchois au sel
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
  • 100 g de vinaigre de Banyuls

Wartości odżywcze na 1 bouteille

Kalorie 2114 kcal / 8750 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 172 g
Węglowodany 110 g
Błonnik 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...