Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 slices
Składniki
Meatloaf
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
onions120 g
-
bread stale, soaked and squeezed70 g
-
mixed minced meat800 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 tsp
Sauce
-
water up to 250 g mark
-
double cream100 g
-
cornflour2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
11.3 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatloaf
1 godz. 20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 godz. 10 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Rice pudding
1 godz.
Meat Loaf
1 godz. 20 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min