Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 slices
Składniki
Meatloaf
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
onions120 g
-
bread stale, soaked and squeezed70 g
-
mixed minced meat800 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 tsp
Sauce
-
water up to 250 g mark
-
double cream100 g
-
cornflour2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
11.3 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Hash Browns
35 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Coleslaw
10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 godz. 15 min