Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 slices
Składniki
Meatloaf
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
onions120 g
-
bread stale, soaked and squeezed70 g
-
mixed minced meat800 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 tsp
Sauce
-
water up to 250 g mark
-
double cream100 g
-
cornflour2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
11.3 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Rice pudding
1 godz.
Cottage pie
1 godz. 15 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min