Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 slices
Składniki
Meatloaf
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
onions120 g
-
bread stale, soaked and squeezed70 g
-
mixed minced meat800 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 tsp
Sauce
-
water up to 250 g mark
-
double cream100 g
-
cornflour2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
11.3 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Cheeseburger Quiche
50 min
Damper with Golden Syrup Butter
40 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Spicy Cornbread Gratin
Brak ocen
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Pancakes with Two Fillings
40 min
Honeyed Chicken
25 min
Springtime Risotto
55 min
Bacon and Herb Gravy
1 godz. 15 min
Biltong Scones
45 min