Urządzenia i Akcesoria
Salmon Fishcakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
white bread torn in pieces150 g
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, diced (1 cm)650 g
-
fresh salmon fillets skin removed450 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.6 g
Kalorie
1892 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Apple Crumble and Custard
4 godz.
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 godz. 5 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min