Salmon Fishcakes

Salmon Fishcakes

3.5 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • white bread torn in pieces
    150 g
  • water
    800 g
  • floury potatoes peeled, diced (1 cm)
    650 g
  • fresh salmon fillets skin removed
    450 g
  • lemon juice
    20 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • sunflower oil
    1 Tbsp
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 452 kcal / 1892 kJ
Białko 29.6 g
Tłuszcz 17.2 g
Węglowodany 44.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...