Urządzenia i Akcesoria
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
Steamed Buns
-
olive oil for greasing
-
water300 g
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast3 tsp
-
plain flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Pulled Pork and Apple
-
pork shoulder, boneless1000 - 1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves3
-
red onion quartered1
-
carrot (approx. 110 g), cut in pieces1
-
celery stalks (approx. 80 g), cut in pieces2
-
fennel bulb (approx. 80 g), trimmed and thinly sliced½
-
Granny Smith apples core removed and cut in eighths2
-
olive oil plus extra to rub over skin40 g
-
smoked paprika2 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
brown sugar1 Tbsp
-
cider vinegar50 g
-
white wine vinegar30 g
-
treacle50 g
-
chicken stock paste (see tips)1 Tbsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
whole milk for brushing1 - 2 Tbsp
-
salad leaves for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
48.9 g
Kalorie
3745 kJ /
891 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Lasagne Bolognese
1 godz. 45 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Whipped Cream
10 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min