Tarte Bourguignonne
TM6 TM5 TM31

Tarte Bourguignonne

4.4 (85 ocen)

Składniki

Pastry

  • 85 g butter, cold, diced, plus extra for greasing
  • 250 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp fine sea salt
  • 100 g water, ice cold

Filling

  • 100 g Gruyère cheese, cut in pieces
    lub 100 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 300 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 1 tsp fine sea salt
  • 400 g beef mince
  • ¼ tsp ground black pepper

White Sauce

  • 40 g plain flour
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 400 g milk
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2339 kJ / 559 kcal
Białko
22.5 g
Węglowodany
44.8 g
Tłuszcz
32.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy