Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Mint Jelly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
360 g
Składniki
-
fresh mint leaves20 g
-
beetroot cooked, peeled, cut in pieces250 g
-
cider vinegar125 g
-
apple juice unsweetened300 g
-
liquid pectin100 g
-
granulated sugar125 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 360 g
Sód
1383.2 mg
Białko
5 g
Kalorie
3243.9 kJ /
775.3 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
187.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Custard
15 min
Blackberry Jam
20 min
Brandy Butter
10 min
Spooning Custard
15 min
Apple Parkin
1 godz. 40 min
Seville Orange Marmalade
2 godz. 30 min
Lemon Curd
1 godz.
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 godz.
Gooseberry Curd
1 godz.
Rhubarb and Strawberry Jam
30 min
Courgette & Ginger Marmalade
40 min
Vanilla Custard
15 min