Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gluten Free Pastry
- 160 g unsalted butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and Pear Filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut in pieces
- 50 g unsalted butter
- 600 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 Tbsp cornflour
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see tip)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut in cubes (2 cm)
- 50 g whipping cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2386 kJ / 568 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Beef and Bean Enchiladas
40min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8u. 45min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 godz. 15 min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 Std.
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 Std. 10 Min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min