Urządzenia i Akcesoria
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Mandarin Jam
-
mandarins peeled, pith and pips removed, segmented200 g
-
caster sugar200 g
-
water100 g
Walnuts
-
walnut halves50 g
-
caster sugar10 g
-
unsalted butter10 g
Herb Crackers
-
plain flour150 g
-
water80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 - 3 pinches
Serving
-
Brie cheese, wholeCamembert whole250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
602 mg
Białko
13 g
Kalorie
1991 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy Peanut Butter
5 Min
Middle Eastern Brunch
1 Std. 20 Min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 Std. 15 Min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12 Std.
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Raspberry Balsamic Glaze
73 Std.
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 Std. 35 Min
Pink Salad
10 Min
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min
Spiced Nuts
20 Min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min