Urządzenia i Akcesoria
Biltong Scones
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
biltong sliced, plus extra for serving150 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
butter cold, diced, plus extra for serving150 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
baking powder4 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
milk plus extra for brushing250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
16 g
Kalorie
1528 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scottish Tablet
2 godz. 15 min
Meatloaf
1 godz. 30 min
Malva Pudding
55 min
Malva pudding
50 min
Fudge
2 godz.
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 godz. 15 min
Malva Pudding
55 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Koeksisters
1 godz.
Milk tart
3 godz.
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Traditional bobotie
1 godz. 30 min