Urządzenia i Akcesoria
Biltong Scones
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
biltong sliced, plus extra for serving150 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
butter cold, diced, plus extra for serving150 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
baking powder4 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
milk plus extra for brushing250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
16 g
Kalorie
1528 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 min
Scottish Tablet
2 godz. 15 min
Malva Pudding
55 min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 godz. 15 min
Malva Pudding
55 min
Coffee Yoghurt
11 godz. 5 min
Milk tart
3 godz.
Bunny Chow with Durban Curry
3 godz.
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55 min
Milk Tart
8 godz. 45 min
Gingerbread People
1 godz. 30 min
Toad in the Hole
1 godz.