Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
1 完整食譜
Składniki
-
小黃瓜 切薄片(約0.3公分)150 克
-
鹽2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
冷開水 (沖先用),適量
-
水 (蒸煮用)500 克
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)500 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約1公分)100 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)50 克
-
奶油 室溫軟化20 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
日式美乃滋50 克
-
白醋½ 大匙
-
火腿片 切小片(約1x2公分)3 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
36.9 g
Kalorie
5494.8 kJ /
1314.5 kcal
Tłuszcz
53.3 g
Błonnik
12.8 g
Węglowodany
179.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我的深夜食堂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan