馬鈴薯沙拉

馬鈴薯沙拉

4.4 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
1 完整食譜

Składniki

  • 小黃瓜 切薄片(約0.3公分)
    150 克
  • 2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 冷開水 (沖先用),適量
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)
    500 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約1公分)
    100 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 奶油 室溫軟化
    20 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 日式美乃滋
    50 克
  • 白醋
    ½ 大匙
  • 火腿片 切小片(約1x2公分)
    3 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 36.9 g
Kalorie 5494.8 kJ / 1314.5 kcal
Tłuszcz 53.3 g
Błonnik 12.8 g
Węglowodany 179.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...