Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 顆 蛋
- 250 克 水
- 130 克 低筋麵粉
-
1
茶匙 太白粉
lub 1 茶匙 地瓜粉 - 油 ,少許 (煎餅用)
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 486 kJ / 116.3 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 35.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 74.3 mg