古早味蛋餅皮

古早味蛋餅皮

4.5 46 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 片

Składniki

  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 250 克
  • 低筋麵粉
    130 克
  • 太白粉
    1 茶匙
    1 茶匙 地瓜粉
  • 少許 (煎餅用)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 74.3 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 486 kJ / 116.3 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 35.4 g
Węglowodany 17.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...