Urządzenia i Akcesoria
古早味蛋餅皮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 片
Składniki
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
水250 克
-
低筋麵粉130 克
-
1 茶匙 地瓜粉太白粉1 茶匙
-
油 少許 (煎餅用)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
74.3 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
486 kJ /
116.3 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
35.4 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界的捲餅
15 Przepisów
Tajwan
Tajwan
吃早餐囉!
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan