豆豉蒸魚

豆豉蒸魚

4.4 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮鯧魚 魚身兩面各劃上三刀
    400 克
  • 切片
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 豆豉醬 (自製)
    60 克
  • 500 克
  • 新鮮香菜 切碎
    30 克
  • 蒜頭 切碎
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 985.5 mg
Białko 20.8 g
Kalorie 1188.8 kJ / 284.4 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 57.9 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...