Urządzenia i Akcesoria
豆豉蒸魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
新鮮鯧魚 魚身兩面各劃上三刀400 克
-
薑 切片20 克
-
米酒1 大匙
-
豆豉醬 (自製)60 克
-
水500 克
-
新鮮香菜 切碎30 克
-
蒜頭 切碎20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
985.5 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
1188.8 kJ /
284.4 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
57.9 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚私房菜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan