絲瓜蒸蛋

絲瓜蒸蛋

4.0 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 絲瓜 切段(約1公分)
    200 克
  • 2 顆
  • 高湯
    50 克
  • (含蒸蛋和蒸煮用)
    600 克
  • ¼ 茶匙
  • 枸杞 以熱水浸泡
    1 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4.79 g
Kalorie 250 kJ / 59 kcal
Tłuszcz 3.381 g
Błonnik 0.47 g
Węglowodany 2.694 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...