全麥糖霜牛奶棒

全麥糖霜牛奶棒

5.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
16 個

Składniki

  • 多備一些刷油用
    20 克
  • 牛奶
    130 克
  • 冰糖粉 多備一些撒粉用
    25 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    200 克
  • 全麥麵粉
    50 克
  • 奶粉
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 蛋白 裝飾用
    1 顆

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 2.606 g
Kalorie 389 kJ / 93 kcal
Tłuszcz 2.125 g
Błonnik 0.52 g
Węglowodany 15.784 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...