Urządzenia i Akcesoria
鮪魚生菜沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
水400 克
-
蛋2 顆
-
洋蔥 切塊¼ 顆
-
罐裝鮪魚 瀝掉湯汁½ 罐
-
美乃滋20 克
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
蘿蔓生菜 切小段(約2公分)100 克
-
李型番茄 對半切10 顆
-
罐裝玉米粒2 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.803 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
11.314 g
Błonnik
0.795 g
Węglowodany
4.695 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan