Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 乾黑木耳
- 20 克 醬油
- 30 克 烏醋
- 10 克 香油
- 20 克 糖
- 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切圈
- 500 克 水
- 40 克 嫩薑 ,切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 398.8 kJ / 95.4 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 372.8 mg