Urządzenia i Akcesoria
醋溜雲耳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
乾黑木耳50 克
-
醬油20 克
-
烏醋30 克
-
香油10 克
-
糖20 克
-
新鮮紅辣椒 切圈1 枝
-
水500 克
-
嫩薑 切絲40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
372.8 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
398.8 kJ /
95.4 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日開胃菜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan
食尚黑潮
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan