什錦白菜魯

什錦白菜魯

4.6 27 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 新鮮香菇 (約100克),切片
    6 朵
  • 紅蘿蔔 切絲
    120 克
  • 豬里肌肉 切條
    120 克
  • 大白菜 切絲
    500 克
  • (含料理和調太白粉用)
    560 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    2 片
  • 醬油
    1 大匙
  • 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 香油
    1 大匙
  • 烏醋
    2 大匙
  • 太白粉
    2 大匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.8 g
Kalorie 656 kJ / 157 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...