酸菜乾筍肉片清湯

酸菜乾筍肉片清湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 1500 克
  • 嫩薑 切片
    10 克
  • 筍乾 (筍乾片)
    50 克
  • 雪菜 取酸菜心,切片
    100 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 五花肉 (五花火鍋肉片)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.6 g
Kalorie 858.4 kJ / 205.4 kcal
Tłuszcz 18.4 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...