酸菜乾筍肉片清湯
TM5 TM6

酸菜乾筍肉片清湯

(Brak ocen)

Składniki

  • 1500 克 水
  • 10 克 嫩薑 ,切片
  • 50 克 筍乾 (筍乾片)
  • 100 克 酸菜 ,取酸菜心,切片
  • 1 茶匙 米酒
  • 200 克 五花肉 (五花火鍋肉片)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ⅛ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
858.4 kJ / 205.4 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
1.8 g
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy