Urządzenia i Akcesoria
酸菜乾筍肉片清湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
水1500 克
-
嫩薑 切片10 克
-
筍乾 (筍乾片)50 克
-
雪菜 取酸菜心,切片100 克
-
米酒1 茶匙
-
五花肉 (五花火鍋肉片)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.6 g
Kalorie
858.4 kJ /
205.4 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan