Urządzenia i Akcesoria
冬瓜燒豆皮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
薑 切片10 克
-
新鮮香菇 切片3 朵
-
紅蘿蔔 去皮,切片15 克
-
紅糖5 克
-
醬油30 克
-
冬瓜 去皮,切大塊(約5公分)500 克
-
新鮮豆腐皮 切塊2 塊
-
水50 克
-
香油½ 茶匙
-
芹菜 取莖,切末10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.226 g
Kalorie
303 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
4.191 g
Błonnik
1.788 g
Węglowodany
6.066 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan