Urządzenia i Akcesoria
藍莓口味堅果捲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
16 個
Składniki
-
綜合堅果70 克
-
水 多備一些撒水用220 克
-
糖40 克
-
蛋 (1顆打散成蛋液刷上色用)2 顆
-
1 ½ 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母15 克
-
鹽½ 茶匙
-
高筋麵粉450 克
-
奶油35 克
-
藍莓果醬100 克
-
白芝麻 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
5.9 g
Kalorie
766.4 kJ /
183.4 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
瑪莉的麵包世界
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan