Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de dados de beicon
- 750 g de judías verdes congeladas
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de nata para cocinar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Białko
- 9.36 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 20.85 g
- Błonnik
- 4.03 g
Alternatywne przepisy
Huevos gratinados rellenos de jamón
20 Min
Guisantes con jamón
30 Min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30 Min
Coliflor con bechamel
55 Min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 Min
Judías verdes con tomate
45 min
Huevos gratinados
20 Min
Espinacas con patatas
30 Min
Repollo salteado
25 min.
Guisantes con jamón
30 Min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1 godz. 30 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min.