Dorada al vapor con verduras agridulces

Dorada al vapor con verduras agridulces

4.2 112 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 4 filetes de dorada (400-500 g)
  • 300 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 250 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
  • 150 g de puerro (la parte blanca) en rodajas de 5 mm
  • 20 g de aceite de oliva (y un chorrito más para el Varoma)
  • 40 g de vinagre balsámico
  • 30 g de miel de acacia
    30 g de miel

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 211 kcal / 883 kJ
Białko 24.1 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...