Bonito a la riojana

Bonito a la riojana

4.4 148 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 600 g de tomates maduros cortados por la mitad
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 70 g de aceite de oliva
  • 2 cucharadas de tomate concentrado
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 80 g de pimiento rojo en conserva cortado en tiras (1 lata pequeña)
  • 500 g de bonito fresco y limpio (cortado en trozos de aprox. 4x4 cm)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 399 kcal / 1672 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...