
Urządzenia i Akcesoria
Prawn Pasta with Rocket Pesto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Rocket Pesto
-
garlic cloves to taste4 - 5
-
toasted pine nuts1 Tbsp
-
fresh basil leaves30 g
-
rocket leaves50 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
water40 g
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes (optional)¼ tsp
Pasta and Assembly
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried wholewheat pasta (e.g. fusilli)300 g
-
cherry tomatoes250 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
light cream cheese50 g
-
rocket leaves50 g
-
large raw prawns, peeled300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
449 kcal /
1893 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
55 g