Urządzenia i Akcesoria
Lentil and Pancetta Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
celeriac cut in pieces80 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
oil20 g
-
leeks sliced (5 mm)100 g
-
water900 g
-
green lentils, dried rinsed250 g
-
tomato purée20 g
-
sugar1 tsp
-
pancetta diced120 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
cider vinegar30 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.1 g
Kalorie
1821 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Red Lentil Soup
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30 min