Urządzenia i Akcesoria
Lentil and Pancetta Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
celeriac cut in pieces80 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
oil20 g
-
leeks sliced (5 mm)100 g
-
water900 g
-
green lentils, dried rinsed250 g
-
tomato purée20 g
-
sugar1 tsp
-
pancetta diced120 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
cider vinegar30 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.1 g
Kalorie
1821 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Asparagus Risotto
45 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Red Lentil Soup
40 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min