Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
garlic clove1
-
lemons thin peelings of skin of both, juice of 12
-
pistachio nuts, unsalted, peeled30 g
-
fresh basil leaves60 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
salt or to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
647 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min
Courgette Omelette
40 Min
Porcini Mushroom Risotto
35 Min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5 Std.
Floating Islands
40 Min
Coconut butter
5 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Red Pesto
10 Min