Urządzenia i Akcesoria
Salmon Tartare
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
5 g fresh flat-leaf parsley, (small handful)fresh coriander (small handful)5 g
-
40 g onionshallots40 g
-
fresh salmon fillets diced (3 cm)250 g
-
limes juice only (approx. 35 g)2
-
olive oil60 g
-
pickled capers drained (15 g) (optional)1 Tbsp
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper adjust to taste4 pinches
-
salad leaves to serve100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.8 g
Kalorie
718 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Salmon tartare
10 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Puttanesca Penne
50 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Béarnaise Sauce
15 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min