Tortino di patate dal cuore morbido

Tortino di patate dal cuore morbido

4.4 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

Cialda di Parmigiano reggiano
  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
Tortino di patate
  • burro q.b.
  • farina di mais q.b.
  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di pane raffermo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 500 g di patate a pasta farinosa pelate e a fettine sottili (5 mm circa)
  • 500 g di acqua
  • 2 uova
  • 120 g di mozzarella tagliata in 6 pezzi
Termine della preparazione
  • 50 g di insalata valeriana lavata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 330 kcal / 1381 kJ
Białko 20.2 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 22.4 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...