Urządzenia i Akcesoria
Rindssuppe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten halbiert2
-
Zucker1 TL
-
Knoblauchzehe1
-
Suppengemüse in Stücken300 g
-
Faschiertes (vom Rind)200 g
-
Wasser1000 g
-
Eiklar3
-
3 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemachtGemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)2
-
Salz½ TL
-
schwarze Pfefferkörner4
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
498 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Geschnetzeltes vom Schwein
40 Min
Erdäpfelsalat
55 Min
Erdäpfelknödel
1 Std. 10 Min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3 Std.
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Ritschert
1 Std.
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 Std. 30 Min
Faschierte Laibchen
35 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Rehragout
1 Std. 15 Min
Rindsrouladen
1 Std. 30 Min