Urządzenia i Akcesoria
Hühnerleberschnitten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 Portionen
Składniki
-
Semmeln3
-
Hühnerleber150 g
-
Ei (Größe M)1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
450 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Suppen Einlagen
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min
Leberreis
35 min
Schöpsernes
1 godz.
Steirerkrapfen mit Bohnen-Sauerkraut
1 godz.
Weingugelhupf "bsoffene Liesl"
5 godz. 40 min
Marillenstrudel
1 godz. 45 min
Schmerstrudel
3 godz. 20 min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 min
Kren, milchsauer vergoren
72 godz. 25 min
Osttiroler Blattlstock
3 godz. 30 min
Spagatkrapfen
11 godz. 50 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min