Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Semmeln
- 150 g Hühnerleber
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 450 kJ / 108 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1 Std. 50 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Marillen-Topfen-Tascherl
1h 15min
Salzburgerbraten
2h 40min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1 Std. 25 Min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 Min
Leberreis
35 Min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1小时 20 分钟
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min