Fusilli e melanzane

Fusilli e melanzane

3.9 103 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di cipolle rosse a rondelle sottili
  • 300 g di melanzane sbucciate a dadini (1-2 cm)
  • 10 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 380 g di pasta secca tipo fusilli o altro tipo di pasta secca o fresca

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 463 kcal / 1937 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 15.1 g
Węglowodany 70.8 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...