Fusilli e melanzane
TM31 TM5 TM6

Fusilli e melanzane

3.9 (99 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di cipolle rosse a rondelle sottili
  • 300 g di melanzane, sbucciate a dadini (1-2 cm)
  • 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 380 g di pasta secca tipo fusilli o altro tipo di pasta secca o fresca

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1937 kJ / 463 kcal
Białko
15.5 g
Węglowodany
70.8 g
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
4.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy