Pasta z pieczonej marchewki z kuminem

Pasta z pieczonej marchewki z kuminem

4.0 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1000 g

Składniki

  • marchewki pokrojonej w 3 cm słupki
    1000 g
  • ząbek czosnku
    1
  • kminu rzymskiego, mielonego
    1 - 2 łyżeczki
  • oliwy z oliwek
    40 g
  • fasoli cannelini, z puszki odsączonej z zalewy (ok. 280 g)
    1 puszka
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 134.4 kcal / 562.1 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 20.3 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 305 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...