
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1000 g
Składniki
-
marchewki pokrojonej w 3 cm słupki1000 g
-
ząbek czosnku1
-
kminu rzymskiego, mielonego1 - 2 łyżeczki
-
oliwy z oliwek40 g
-
fasoli cannelini, z puszki odsączonej z zalewy (ok. 280 g)1 puszka
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
134.4 kcal /
562.1 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
20.3 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
305 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ORIENTALNA JESIEŃ
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Tarta z kiszoną kapustą i grzybami
2 godz. 35 min
Hummus z buraka
1 godz.
Pasta z pieczonego kalafiora z parmezanem
1 godz. 10 min
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Pasta z marchewki z migdałami
15 min
Wytrawne muffiny cukiniowe
1 godz. 10 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Pasta wegetariańska
10 min
Pasta marchewkowa z figami
2 godz. 30 min
Muffiny cukiniowo-pomidorowe z kremowym sosem serowym
1 godz.
Tarta z serem pleśniowym
1 godz. 35 min