Urządzenia i Akcesoria
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1000 g
Składniki
-
1000 g marchewki pokrojonej w 3 cm słupki
-
1 ząbek czosnku
-
1 - 2 łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
-
40 g oliwy z oliwek
-
1 puszka fasoli cannelini, z puszki odsączonej z zalewy (ok. 280 g)
-
1 łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
305 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
562.1 kJ /
134.4 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ORIENTALNA JESIEŃ
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1 Std.
Hummus z buraka
1 Std.
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 Min
Wytrawne muffiny cukiniowe
1 Std. 10 Min
Hummus z groszkiem
10 Min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 Min
Hummus z marchewki
1 Std. 45 Min
Pasta z cukinii i soczewicy
1 Std. 10 Min
Pasta z bakłażana
55 Min
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 Min
Hummus z zielonego groszku
40 Min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 Min