
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1000 g
Składniki
-
marchewki pokrojonej w 3 cm słupki1000 g
-
ząbek czosnku1
-
kminu rzymskiego, mielonego1 - 2 łyżeczki
-
oliwy z oliwek40 g
-
fasoli cannelini, z puszki odsączonej z zalewy (ok. 280 g)1 puszka
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
134.4 kcal /
562.1 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
20.3 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
305 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ORIENTALNA JESIEŃ
10 Przepisów
Polska
Polska