Urządzenia i Akcesoria
Grated Carrot Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
carrots peeled (approx. 4 carrots)600 g
-
shallot halved25 g
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
extra virgin olive oilsunflower oil40 g
-
vinegar (e.g. cider, red wine)25 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243.4 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
664.6 kJ /
158.9 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Oven Baked Vegetable Crisps
1 godz. 45 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min