Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
356.4 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1047.9 kJ /
250.5 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Cake Cookies
35 min
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45 min
Vegetable Cheese Muffins
35 min
Baby-friendly Mixed Veggie and Cheddar Egg Muffins
30 min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1 godz. 15 min
Chocolate Carrot Muffins
40 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Carrot, Apple and Chia Muffin Bites
1 godz. 15 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Banana and Oat Muffins
35 min
Savoury Flapjacks
45 min
Mini Banana and Oat Bakes
20 min