Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
356.4 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1047.9 kJ /
250.5 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Chia Burgers
1 godz. 10 min
Savoury Flapjacks
40 min
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1 godz. 20 min
Carrot, Apple and Chia Muffin Bites
1 godz. 15 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Chocolate Beetroot Muffins
30 min
Mini Carrot Cakes
50 min
Vegetable Cheese Muffins
35 min
Carrot Cake Cookies
35 min
Banana and Oat Muffins
35 min
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1 godz. 35 min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min