Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
356.4 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1047.9 kJ /
250.5 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Cheesy Broccoli Biscuits
35 min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Chocolate Carrot Muffins
40 min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 min
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Vegetable Cheese Muffins
35 min
Root Vegetable Oaty Squares
1 godz. 10 min
Baby-friendly Mixed Veggie and Cheddar Egg Muffins
30 min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 godz. 20 min
Banana and Oat Muffins
35 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min