Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 20 g de algas variadas deshidratadas (lechuga de mar, kombu, etc.)
- 2000 g de bígaros
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 197 kJ / 47 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 0.03 g
- Tłuszcz
- 0.61 g
- Błonnik
- 0.02 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Almejas a la marinera
30min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Centollos con cabrales y sidra
1h
Berberechos al vapor con lima
20 min
Cangrejos de río en salsa
30min
Crema de andaricas
50min
Tigres
1h
Mariscada
3j 30 menit
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min