Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1137 kJ / 271 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min
Perdices con salsa de chocolate
3sa
Carrilladas de cerdo con tomate y guarnición de arroz blanco
1 Std. 15 Min
Codornices al limón
45 Min
Conejo en escabeche
48hod. 50min
Torrijas de vino dulce
50 menit
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Conejo al ajillo con setas
40 min
Carrilleras al pimentón con verduras
1j 20 menit
Codornices en escabeche de boletus
25u.