Stufato di vitello

Stufato di vitello

3.8 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salvia fresca lavate ed asciugate
    3 foglioline
  • di spalla di vitello
    500 g
  • di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di Marsala secco
    200 g
  • di brodo vegetale (opcjonalnie)
    200 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 142 kcal / 594 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 6.4 g
Węglowodany 6.1 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...