Stufato di vitello

Stufato di vitello

3.8 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 3 foglioline di salvia fresca lavate ed asciugate
  • 500 g di spalla di vitello
  • 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 200 g di Marsala secco
  • 200 g di brodo vegetale (opcjonalnie)
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze na 100 g

Białko 10.7 g
Kalorie 594 kJ / 142 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...