Stufato di vitello
TM31 TM5 TM6

Stufato di vitello

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 100 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
  • 500 g di spalla di vitello
  • 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 200 g di Marsala secco
  • 200 g di brodo vegetale (opcjonalnie)
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
594 kJ / 142 kcal
Białko
10.7 g
Węglowodany
6.1 g
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy