Urządzenia i Akcesoria
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl10 g
-
Brokkoli in Röschen500 g
-
Wasser600 g
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Mehl20 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Gorgonzola in Stücken120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
552 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 1/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Paprikacremesuppe
20 min
Champignoncremesuppe
20 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Champignoncremesuppe
15 min
Avocado-Tomaten-Suppe
40 min
Gemüsesuppe bianco
35 min
Spinatsuppe mit Wildreis
45 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 min
Zucchini-Chorizo-Suppe
1 godz.
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 min