Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Champignons, halbiert, und 1 Champignon, in Scheiben, zum Garnieren
- 2 Schalotten, halbiert
- 200 g Wasser
- 10 g Mehl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Frischkäse
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champignoncremesuppe
20min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30min
Spargelcremesuppe
25 Min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Spinatsuppe mit Wildreis
45min
Radieschensuppe
25 Min
Blumenkohlsuppe
40min
Blumenkohl-Cremesuppe
30min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min