
Urządzenia i Akcesoria
Champignoncremesuppe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Portion
Składniki
-
Champignons halbiert, und 1 Champignon, in Scheiben, zum Garnieren150 g
-
Schalotten halbiert2
-
Wasser200 g
-
Mehl10 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Frischkäse30 g
-
Petersilie abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren2 Stängel
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
188 kcal /
789 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Nur für mich!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy