Champignoncremesuppe

Champignoncremesuppe

3.6 479 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Portion

Składniki

  • Champignons halbiert, und 1 Champignon, in Scheiben, zum Garnieren
    150 g
  • Schalotten halbiert
    2
  • Wasser
    200 g
  • Mehl
    10 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Frischkäse
    30 g
  • Petersilie abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    2 Stängel

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 188 kcal / 789 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...