Urządzenia i Akcesoria
Champignoncremesuppe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Portion
Składniki
-
Champignons halbiert, und 1 Champignon, in Scheiben, zum Garnieren150 g
-
Schalotten halbiert2
-
Wasser200 g
-
Mehl10 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Frischkäse30 g
-
Petersilie abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren2 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
789 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nur für mich!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Käsesuppe
35 min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 min
Champignoncremesuppe
20 min
Spargelcremesuppe
25 min
Avocado-Tomaten-Suppe
40 min
Tomatensuppe
45 min
Spinatsuppe mit Wildreis
45 min
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min
Blumenkohlsuppe
40 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 min