
Urządzenia i Akcesoria
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 Portionen
Składniki
-
Saure Sahne150 g
-
Basilikum-Pesto50 g
-
Möhren in Stücken600 g
-
Kartoffeln in Stücken200 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl20 g
-
Wasser600 g
-
Orangensaft300 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz nach Geschmack¾ - 1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Pinienkerne50 g
-
Sahne50 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
195 kcal /
816 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finessen 2/2016
26 Przepisów
Niemcy
Niemcy